Η συγγνώμη του Κυριάκου για τη φωτοβολίδα και το υπονοούμενο

Η συγγνώμη του Κυριάκου για τη φωτοβολίδα και το υπονοούμενο

Δείτε τον διάλογο των υπευθύνων Τύπου του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για τη φωτοβολίδα.

Μια φωτοβολίδα που έριξε ένας ανεγκέφαλος οπαδός του ΠΑΟΚ στον κόσμο του Πανιωνίου στάθηκε αιτία να διακοπεί το χθεσινό (2/9) ματς των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για περίπου τέσσερα λεπτά.

Το μεμονωμένο (πλην απαράδεχτο) περιστατικό σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο από τον υπεύθυνο Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου μέσω facebook, αφήνοντας όμως και υπονοούμενα ότι ίσως υπήρξε προβοκάτσια.

Αναλυτικά έγραψε: «Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».

Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο…

Δημοσιεύτηκε από Κυριάκος Σ. Κυριάκος στις Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πανιωνίου, Γιώργος Μπιτσικώκος απάντησε λέγοντας πως οι δύο πλευρές στα περισσότερα συμφωνούν παρά διαφωνούν. ​

Αναλυτικά έγραψε στο facebook: «Κρατάμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση ανθρώπου της αντίπαλης ομάδας (τον οποίο προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα) και τη συγνώμη που προφανώς εκφράζει συνολικά το σύλλογο του. Το θετικό είναι πως υπήρξαν ψύχραιμες αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν τα πράγματα και να πρυτανεύσει η λογική. Έχουμε περισσότερα θέματα για τα οποία συμφωνούμε και λιγότερα στα οποία διαφωνούμε. Ο τρόπος διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων δεν είναι πάντα αρεστός την στιγμή που έχει ανάψει η φωτιά, καθώς η μόνη προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή είναι η άμεση κατάσβεσή της. Το σίγουρο είναι όμως ότι κανένας μας δεν είναι χαρούμενος για ότι έγινε. Στόχος να μην επαναληφθεί. Προχωράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ