Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ρόσι (vids)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ρόσι (vids)

Ο Ιταλός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται από τους Δώνη και Νταμπίζα για τη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να «ξεσκονίζουν» τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι αυτό του πολύπειρου Τζουζέπε Ρόσι!

Ο Ιταλός στράικερ έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα, στην οποία αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περσινή σεζόν και ψάχνει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα της Τζένοα και σκόραρε 1 γκολ.

Η συνεργασία του με την ιταλική ομάδα δεν ανανεώθηκε και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο έμπειρος άσος έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, οι οποίες προέρχονται κυρίως από ομάδες της χώρας του.

Ο Τζουζέπε Ρόσι εκτός από τη Τζένοα, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάρμα, Βιγιαρεάλ, Φιορεντίνα, Θέλτα, αλλά και στην Εθνική Ιταλίας. Ο εκπρόσωπος του 31χρονου, Αντρέα Παστορέλο, μίλησε πρόσφατα στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τονίζοντας ότι ο πελάτης του έχει απορρίψει 12 προτάσεις από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Κίνα και Εμιράτα.

Μελανό σημείο στην καριέρα του Ιταλού άσου αποτελούν οι πολλοί τραυματισμοί, με τον διεθνή επιθετικό να έχει υποβληθεί σε 5 χειρουργεία.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=QDnPhy4rzZM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ