Η ενεργοποίηση του Μοράν και ο νέος ρόλος του Τσόσιτς

Η ενεργοποίηση του Μοράν και ο νέος ρόλος του Τσόσιτς

Η ΑΕΚ δεν προχωρά στην απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή και καλύπτει με λύσεις εκ των έσω το κενό στο «6»

Μπορεί τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ να ψάχτηκε στην αγορά για κάποια καλή περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον άξονα, όμως όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του 10.gr, η Ένωση δεν θα κάνει άλλη κίνηση! Η απόφαση που πάρθηκε είναι η ομάδα να μείνει ως έχει και να προχωρήσει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Το παραπάνω φέρνει σε πρώτο πλάνο ξανά τον Έρικ Μοράν, που ενεργοποιείται και πάλι ώστε να αποτελέσει μια εναλλακτική πίσω από τον Σιμόες για τη θέση του «κόφτη». Εκεί που είναι πιθανό να δούμε σε κάποια ματς ακόμα και τον Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος στόπερ είναι ιδιαίτερα ικανός με την μπάλα στα πόδια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμά πως μπορεί να βοηθήσει και εκεί. Γι’ αυτό και εφόσον χρειαστεί, δεν αποκλείεται να τον δούμε να προωθείται στον άξονα. Μιας και με την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας θα είναι πολλές.

Η ΑΕΚ λοιπόν δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου μέσου και θα στηριχθεί στους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Οι Σιμόες, Άλεφ και Γαλανόπουλος θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές για τον άξονα, οι Μοράν, Τσόσιτς και ενδεχομένως ο Αϊντάρεβιτς τις εναλλακτικές, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποια ματς στο ΟΑΚΑ, να δούμε εκεί και τον Μάνταλο. Προκειμένου η Ένωση να γίνει πιο επιθετική και να αποκτήσει μεγαλύτερη δημιουργία στον άξονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ