Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μακέντα

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μακέντα

Ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πράσινους για τα επόμενα τρία χρόνια

Τέλος στην… αναζήτηση σέντερ φορ για τον Παναθηναϊκό. Πριν από λίγο οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι Πράσινοι προσπάθησαν ως την τελευταία στιγμή να ξεμπερδέψουν την υπόθεση του Ααρόν Ολανάρε που ήταν ο πρώτος στόχος του Γιώργου Δώνη, αλλά τελικώς αποφάσισαν να μην σπαταλήσουν άλλο χρόνο. Επέλεξαν λοιπόν τον Φεντερίκο Μακέντα που ούτως ή άλλως ήταν το άλλο όνομα στη λίστα τους.

Οι «πράσινοι» λοιπόν το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα. Ο Μακέντα αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Serie B με την Νοβάρα, έχοντας 51 παιχνίδια και 10 γκολ.

Η κίνηση αυτή ήταν η τελευταία των «πρασίνων» για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Ιταλός επιθετικός ήταν εδώ και πολύ καιρό… σταντ μπάι από τον Παναθηναϊκό και επί της ουσίας ήταν κλεισμένος από τους πράσινους, οι οποίοι πάλεψαν μέχρι και πριν από λίγες μέρες τον Ααρόν Ολανάρε, που είχε μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Νιγηριανού δεν έπεφταν στα επίπεδα που ήθελαν οι πράσινοι, οι οποίοι είχαν φέρει από το πρωί στην Ελλάδα τον Φεντερίκο Μακέντα και τον περνούσαν από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Και από τη στιγμή που το θέμα του Νιγηριανού έδειχνε πως θα καθυστερήσει πολύ, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει νωρίτερα to10.gr πως είναι η νούμερο ένα εναλλακτική επιλογή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ