Παρουσιάζεται την Τρίτη ο Μακέντα

Παρουσιάζεται την Τρίτη ο Μακέντα

Ο Ιταλός ήρθε το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, πέρασε ιατρικά και υπέγραψε. τρεις εβδομάδες κράτησαν οι επαφές.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ήρθε σήμερα στην Αθήνα. Βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το σαββατοκύριακο στη χώρα μας και μάλιστα πήρε γεύση και από το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός είχε προταθεί εδώ και έναν μήνα. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. Είχε, όμως, ακόμα δύο επιλογές. Ο Μακέντα ήταν στην πρώτη τριάδα, αλλά δεν προχωρούσε η υπόθεση, διότι οι υπόλοιποι στόχοι είχαν ομάδα και προφανώς ο Νταμπίζας περίμενε να μείνουν ελεύθεροι. Κάτι που δεν συνέβη.

Ετσι, όταν έκλεισε η μεταγραφική περίοδος την περασμένη Παρασκευή και χάθηκε η δυνατότητα για την απόκτηση μη ελεύθερου ποδοσφαιριστή, ο Μακέντα ήρθε στην Αθήνα. Πέρασε ιατρικά και δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, διότι στο παρελθόν είχε αρκετά θέματα.

Επιλύθηκαν, παράλληλα, όλες οι δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας του περιορισμού για τη μη αδειοδότηση (θυμίζουμε ότι επιτρέπεται συμβόλαιο έως 100.000 ευρώ) και κατόπιν υπέγραψε για τρία χρόνια. Η παρουσίαση του Μακέντα θα γίνει την Τρίτη στις 12 μ. στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ