ΑΕΚ : Πως ο Γιαννιώτας «κέρδισε» τον Αλμπάνη και θα δει… σεντόνι

ΑΕΚ : Πως ο Γιαννιώτας «κέρδισε» τον Αλμπάνη και θα δει… σεντόνι

Ο λόγος που ο Αλμπάνης έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για το Champions League.

Ανάμεσα στους 27 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τα έξι ματς των ομίλων του Champions League, απουσιάζουν αρκετά ονόματα. Και μπορεί ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Μάκης Γιαννίκογλου να μην έκαναν αίσθηση (εκτός πλάνων ο Σουηδός, τρίτος τερματοφύλακας ο δεύτερος), αλλά δημιούργησε ερωτηματικά η περίπτωση του «κοψίματος» του Χρήστου Αλμπάνη.

Ο Ελληνας ακραίος επιθετικός (αποκτήθηκε τον Ιούνιο από τον Απόλλωνα Σμύρνης) πρόλαβε μάλιστα και έγραψε για την φετινή σεζόν και μια επίσημη συμμετοχή (περίπου 10 λεπτά) στο εντός έδρας ματς με την Σέλτικ, που έδωσε και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ωστόσο, τέσσερις ημέρες μετά την ρεβάνς με τους «Κέλτες» ο Αλμπάνης υπέστη θλάση β’ βαθμού σε προπόνηση στα Σπάτα. Έκτοτε ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και τώρα σιγά-σιγά έχει μπει στο γήπεδο για προπόνηση με μπάλα. Αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου ώστε να είναι έτοιμος προς τα τέλη του μήνα και στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ουζουνίδης ουσιαστικά στην «μάχη» των δύο ακραίων για την λίστα προτίμησε τον Γιάννη Γιαννιώτα και όχι τον Αλμπάνη που είναι μαζί του από την πρώτη ημέρα. Ο Γιαννιώτας είναι πιο «ψημένος» σε μεγάλα ματς (με ΑΠΟΕΛ, Βαγιαδολίδ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Εθνική ομάδα), έχει εμπειρία από το εξωτερικό και μπορεί να δώσει πολύ άμεσα βοήθειες στην ΑΕΚ. Από το πρώτο ματς του Champions League στο Αμστερνταμ όπου θα λείπουν Λιβάγια-Μπακασέτας και η ανάγκη είναι μεγάλη για βοήθειες στην επίθεση.

Για τον λόγο αυτό ο Γιαννιώτας αναμένεται να παίξει βασικός στο φιλικό της Παρασκευής (19:30) με τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του και το πως μπορεί να… μπει στην ομάδα.

Ετσι, αν όλα πάνε καλά ο Ουζουνίδης θα έχει στα ευρωπαϊκά ματς για τα άκρα διαθέσιμους τους Μάνταλο, Μπακασέτα (εκτός του αγώνα Αγιαξ-ΑΕΚ), Γιαννιώτα, Λόπες, Κλωναρίδη, τον Μπογέ όταν θα είναι ξανά έτοιμος μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Γκάλο ως… μπαλαντέρ δεξιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ