Έρχεται και ο Καρέλης στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται και ο Καρέλης στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος τόνισε ότι ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στη διάρκεια της σημερινής (4/9) μέρας αναμένεται η άφιξη του Νίκου Καρέλη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό ενός έτος από τους Γκενκ, με τον Δικέφαλο να έχει οψιόν αγοράς του παίκτη ύψους 1,5 εκ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής επιθετικός θα μπει από αύριο (5/9) στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς σήμερα (4/9) όπως και χθες (3/9) ο Λουτσέσκου είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ»

Ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση καθώς έκανε κανονικά προετοιμασία και προπονούνταν με την Γκενκ. Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1», ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος αγωνίζεται στη Μουσκρόν. «Είχαμε παίξει με τον Νίκο πρόσφατα ένα φιλικό προετοιμασίας. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενε τις εξελίξεις όσον αφορά το συμβόλαιό του και το μέλλον του», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι μία πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς παίρνει έναν παίκτη διεθνή από το εξωτερικό, με πολλές παραστάσεις κι έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Στο φιλικό που σας ανέφερα ο Νίκος έπαιξε στο τέλος».

Για τον τραυματισμό που είχε ταλαιπωρήσει τον Καρέλη: «Δεν πιστεύω ότι ο Νίκος έχει στο μυαλό του τον τραυματισμό. Τον είδα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή είναι η δουλειά η δική μας των ποδοσφαιριστών, να βελτιωνόμαστε και να ερχόμαστε σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βοηθάμε την εκάστοτε ομάδα μας. Είχε να κάνει με τον τραυματισμό στο γόνατο, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν».

Για το αν μπορεί να συνυπάρξει ο Καρέλης με τους Πρίγιοβιτς και Ακπόμ: «Είναι διαφορετικό το στιλ του Νίκου από αυτό των Πρίγιοβιτς και Ακπόμ, οπότε νομίζω ότι θα χωρέσει στην ομάδα».

Για τον Ακπόμ, ο οποίος έπαιξε πέρυσι κάποιους μήνες στο Βέλγιο είπε: «Δεν κατάφερα να παίξω αντίπαλός του για να έχω… κοντινή προσωπική άποψη. Από τα παιχνίδια που έκανε με τη Σιντ Τρούιντεν θέλω να πω ότι έκανε τη διαφορά».

«ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Για τις προ διετίας προχωρημένες επαφές του ίδιου του Γκαλίτσιου με τον ΠΑΟΚ, που τελικά δεν οδήγησαν στη μεταγραφή του στο Δικέφαλο είπε: «Ήταν πριν από δύο χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Είχα πάει στη Νέα Μεσημβρία, ήταν όλα τελειωμένα, αλλά την τελευταία στιγμή κάτι έγινε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και δεν προχώρησε η μεταγραφή μου. Είχα την ενημέρωση ότι ο κ. Σαββίδης ήταν στο εξωτερικό και θα έπρεπε να περιμένω κάποιες μέρες ακόμη, αλλά δεν προχώρησε η κατάσταση».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι αυτά που βλέπω είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα γίνουν πολλές μάχες και χαίρομαι που μεγάλες και ιστορικές ομάδες επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία. Όσον αφορά μία πιθανή επιστροφή, θέλω να σας πω ότι στο ποδόσφαιρο όλα τα πράγματα είναι αμφίρροπα. Τη μία μέρα ξυπνάς και είσαι σε μία ομάδα και την επόμενη… κάπου αλλού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ