Λαμία : Κλείνει τον Μαστούρ

Λαμία : Κλείνει τον Μαστούρ

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Λαμία, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χακίμ Μαστούρ.

Η Λαμία είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος θεωρούνταν το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου το 2014. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, έχοντας υποστεί δύο βαριές ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό και ψάχνεται για ενίσχυση από τη «δεξαμενή» των ελευθέρων.

Οι άνθρωποι της Λαμίας με συντονισμένες κινήσεις, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαστούρ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Οι Φθιωτοί έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Μαστούρ θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Λαμίας τις τελευταίες ώρες μετά την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα και αναμφίβολα η πιο σημαντική της φετινής σεζόν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θεωρούνταν επι χρόνια το κορυφαίο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου και το 2014 είχα ανακηρυχθεί κορυφαίο ταλέντο του κόσμου.

Αγωνιζόταν στη Μίλαν επί χρόνια από τις πολύ μικρές ηλικίες μέχρι και την πρώτη ομάδα χωρίς όμως να φτάσει εκεί που ήλπιζαν οι ροσονέρι, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο, καθώς η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα μόλις από τα 20 του χρόνια. Στη Λαμία ο Μαστούρ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και θα έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να αποδείξει πως πράγματι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής καθώς ακόμα είναι πολύ μικρός σε ηλικία.

https://www.youtube.com/watch?v=M8MEbCzKKak

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ