Δάρας για τη φωτοβολίδα: «Ήταν μια δολοφονική ενέργεια»

Δάρας για τη φωτοβολίδα: «Ήταν μια δολοφονική ενέργεια»

Ο Χρήστος Δάρας χαρακτήρισε ως δολοφονική ενέργεια εκ προμελέτης το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον οπαδό του ΠΑΟΚ και τη ρίψη της φωτοβολίδας.

«Δολοφονική ενέργεια» χαρακτήρισε ο Χρήστος Δάρας, το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όταν οπαδός έριξε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον κόσμο του Πανιωνίου. Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, μίλησε εκτενώς για το ζήτημα αυτό στον σταθμό Metropolis 95,5.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το πόρισμα της αστυνομίας, που αναφέρει πως ο δράστης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν μπορεί να ήταν μέσα στο γήπεδο αυτός που έριξε στη φωτοβολίδα, γιατί στο γήπεδο δεν ήταν κανείς. Ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα εκτός γηπέδου. Στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχε ψυχή. Εμείς από τον πάγκο που το είδαμε, η φωτοβολίδα έφυγε από τις κερκίδες και μόνο. Το βίντεο που μου λέτε δεν το έχω δει, έχω δει το περιστατικό ιδίοις όμμασι από τους πάγκους απέναντι».

Για το ίδιο το περιστατικό: «Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας δολοφόνος χωρίς ελαφρυντικό. Όταν ρίχνεις μια φωτοβολία ευθείας βολής σε κόσμο που κοιτάει αλλού, είναι σίγουρο πως θα χτυπήσει κάποιον ή κάποιους. Δεν έριξε στον ουρανό τη φωτοβολίδα, άρα θα πέσει στον κόσμο. Μιλάμε για μια δολοφονική ενέργεια εκ προμελέτης».

Για το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη την στιγμή που ο ΠΑΟΚ προηγείτο στο σκορ: «Όταν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν σκέφτεσαι το σκορ. Αυτός που το έκανε δεν είναι φίλαθλος. Και εφόσον δεν είναι φίλαθλος, δεν θα κάτσει να σκεφτεί ποιος κερδίζει. Απλά ήθελε να κάνει αυτήν την ενέργεια που έκανε».

Για το αν μίλησε με τον ΠΑΟΚ μετά το περιστατικό: «Μιλήσαμε εκείνη την ώρα που ο ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη. Δώσαμε στον ΠΑΟΚ άριστη φιλοξενία με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα παράπονο, όπως καμία άλλη ομάδα δεν είχε από το φιλόξενο γήπεδο της Νέας Σμύρνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ