«Τελειωμένος» ο Τεννές, έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Παπαϊωάννου

«Τελειωμένος» ο Τεννές, έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Παπαϊωάννου

Το κακό ξεκίνημα της Λαμίας με τις δύο βαριές ήττες από Αρη και Λαμία οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στο να απομακρύνουν τον Ελληνα τεχνικό από τον πάγκο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Λαμία. Ο Μπάμπης Τεννές θεωρείται ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα της Φθιώτιδας, πληρώνοντας το… μάρμαρο για τις δύο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν με Άρη και Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση της Τρίτης (4/9) πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Ελληνα τεχνικό, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Πανουργιά Παπαϊωάννου να δίνει το «παρών». Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε με συνεργάτες του αναλύοντας το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, ενώ παράλληλα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα απόψε στις 21:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ: «Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα το βράδυ στις 21:00 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου στα γραφεία του Συλλόγου. (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος)», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Αρη στο γήπεδό της με 0-3, ενώ τη 2η αγωνιστική έχασε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Και στα δύο ματς η εικόνα της είναι πολύ κακή και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Πλέον αναμένεται η επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Τεννέ, ο οποίος αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, έχοντας πρώτα μαζέψει τα πράγματά του.

Το όνομα που ακούγεται για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Λαμίας, είναι αυτό του Γιώργου Παράσχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ