Άρης : Ανάρτηση προάγγελος μεταγραφής από τον Καρυπίδη; (vid)

Άρης : Ανάρτηση προάγγελος μεταγραφής από τον Καρυπίδη; (vid)

Αινιγματική ανάρτηση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης στο Instagram που δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη στήριξη του κόσμου του Άρη, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Οι οπαδοί των κίτρινων άγγιξαν τις 20.000, κάτι οποίο σχολιάστηκε από ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα.

Μετά λοιπόν την ανάρτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με την ατάκα «Μήπως δεν είναι… big 4;», ακολούθησε και νέα ανάρτηση (Τρίτη 4/9) για τους οπαδούς, στο Instagram story. Αυτή τη φορά η λεζάντα είναι ομολογουμένως αινιγματική καθώς αναφέρει «Έτσι εσείς;» και πλέον δεν αποκλείεται να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μία ακόνη προσθήκη. Ηδη η ανάρτηση έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στον κόσμο και σχολιάζεται στα social media.

Θυμίζουμε ότι ο Αρη αναζητά κυρίως κάποιον στόπερ, με τις περιπτώσεις των Μελέτζε και Μαβράι που απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα να έχουν ατονίσει εδώ και αρκετές ημέρες για διαφορετικούς λόγους.

Ιδού η σχετική ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ