Παναθηναϊκός : Έρχεται προσφυγή από τον Σάντσεθ

Παναθηναϊκός : Έρχεται προσφυγή από τον Σάντσεθ

Ο Παναθηναϊκός οφείλει στον Σέρχιο Σάντσεθ 500.000 ευρώ και ο Ισπανός αμυντικός κάνει προσφυγή κατά των Πράσινων για να διεκδικήσει τα χρήματά του

Ο Σέρχιο Σάντσεθ σκοπεύει να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι του χρωστάνε 500.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

Μάλιστα, στον Ισπανό αμυντικό δεν έχει καταβληθεί κάποια δόση τους τελευταίους έξι μήνες, κάτι που τον οδηγεί στην απόφαση της προσφυγής, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Πράσινη».

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι θετικό στην υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, αφού ο 31χρονος άσος δεν έχει σκοπό να το «τραβήξει», έτσι ώστε να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Πράσινους.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ θέλει μόνο να εξασφαλίσει τα χρήματά του και για αυτό αναμένεται να κάνει την προσφυγή. Μοναδικός σκοπός του είναι συνεχίσουν να του καταβάλλονται οι δόσεις από τα οφειλόμενα χρήματα και όχι να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με αφαίρεση βαθμών, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει τεράστιους μπελάδες στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16 μετρώντας 14 συμμετοχές. Τώρα φοράει τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ