Παναθηναϊκός : Εντείνει τις επαφές του ο Παϊρότζ για πρόεδρο

Παναθηναϊκός : Εντείνει τις επαφές του ο Παϊρότζ για πρόεδρο

Μετά τη συμφωνία Πιεμπονγκσάντ - Αλαφούζου, για την οποία ενημερωθήκατε χθες από to10.gr, ο Ταϊλανδός αναζητεί τον άνθρωπο που θα μπει στην... κεφαλή του ΔΣ της ΠΑΕ.

Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Γιάννης Αλαφούζος έδωσαν οριστικά τα χέρια από χθες το πρωί, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο to10.gr και απομένει πλέον να πέσουν και οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο πλευρών και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η… εποχή της Pan Asia ξημέρωσε ήδη στον Παναθηναϊκό και σε αυτούς τους ρυθμούς κινούνται πλέον άπαντες στο τριφύλλι. Με τον ίδιο τον Παϊρότζ, μάλιστα, να βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις για την επάνδρωση της ΠΑΕ και για την εύρεση ενός προέδρου με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί. Ενός τεχνοκράτη, δηλαδή, που θα είναι άνθρωπος με αποδοχή στο κοινό του Παναθηναϊκού και γνώστης των συνθηκών του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να είναι απαραίτητο πως θα προέρχεται από αυτό.

Ονόματα ακούγονται πολλά, ωστόσο αυτή την ώρα δεν έχει νόημα ούτε να… αραδιάζουμε όλα όσα έχουν ακουστεί έως τώρα, ούτε να γίνονται προβλέψεις. Άλλωστε και η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα όσα διαρρέει, όπως και εκείνη του Γιάννη Αλαφούζου.

Θεωρείται δεδομένο ότι κομβικός θα είναι ο ρόλος του Άβραμ Γκραντ, ο οποίος θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση της ομάδας και θα έχει άμεση συνεργασία με την ομάδα και τους Νταμπίζα-Δώνη. Επί της ουσίας, ο Γκραντ θα είναι εκείνος που θα δίνει την τελική έγκριση για όλα, με τις αρμοδιότητές του να μην περιορίζονται μονάχα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ