Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος… προλαβαίνουν τον Σιμόες

Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος… προλαβαίνουν τον Σιμόες

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει σύντομα συζητήσεις με του δύο Έλληνες παίκτες σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους

Ο ατζέντης του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μας και συζήτησε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου χαφ. Παρότι η επαφή έγινε σε καλό κλίμα, συμφωνία δεν υπήρξε. Και αυτό διότι σε ότι έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του Σιμόες αλλά και την προμήθεια που αξίωσε ο ατζέντης του, υπήρξε διαφορά.

Η ΑΕΚ θα έχει εκ νέου επαφή με την πλευρά του Σιμόες σύντομα, προκειμένου το θέμα της ανανέωσής του να προχωρήσει. Ωστόσο, είναι πιθανό στο μεσοδιάστημα να υπάρξουν αντίστοιχες εξελίξεις με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, που επίσης το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

Πέραν του ζητήματος Σιμόες, στην ατζέντα της ΑΕΚ υπάρχουν και οι υποθέσεις των Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλου. Αυτές οι δύο υποθέσεις αναμένεται άμεσα να έρθουν στο προσκήνιο, χωρίς μάλιστα να μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο κάποιος εκ των δύο να… προλάβει τον Σιμόες! Η Ένωση έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με την πλευρά των Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου και σύντομα η συζήτηση θα μπει σε επίσημο επίπεδο.

Στην Ένωση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία των δύο διεθνών άσων και έτσι, υπάρχει η πρόθεση να επεκταθεί η συνεργασία μαζί τους. Μιας και αμφότεροι αποτελούν όπως έχει φανεί βασικά γρανάζια του πλάνου που εφαρμόζει μέχρι στιγμής ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ