
Το λογότυπο του «Πάμε Στοίχημα» θα προσαρμοστεί στα χρώματα της ΑΕΚ και από την Πέμπτη αναμένεται η επίσημη παρουσίαση.
Ήταν επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ εδώ και καιρό και θα γίνει πλέον πράξη. Τα χρώματα στο λογότυπο του βασικού χορηγού της ομάδας «Πάμε Στοίχημα» θα αλλάξουν και θα προσαρμοστούν σε εκείνα της Ένωσης.
Έτσι λοιπόν θα αντικατασταθούν οι κόκκινες λεπτομέρειες από τις εμφανίσεις της ομάδας, κάτι για το οποίο η ΠΑΕ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ το τελευταίο διάστημα. Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει από την Πέμπτη και έπειτα, μετά το αυριανό ματς δηλαδή με τον Παναιτωλικό.
Διαβάστε επίσης: Η πρόβλεψη του Μάικ Τζέιμς για την κατάταξη της Euroleague – Σε ποιες θέσεις βλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vid)
Γι’ αυτό και το πρωί κυκλοφόρησε από την ΠΑΕ το τρέιλερ με τον Πέτρο Μάνταλο να μιλά στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και να προαναγγέλλει αλλαγές.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.