Μπούσι : «Από τις κορυφαίες μεταγραφές στην Ελλάδα ο Μάβραϊ»

Μπούσι : «Από τις κορυφαίες μεταγραφές στην Ελλάδα ο Μάβραϊ»

Ο Αλμπάν Μπούσι που γνωρίζει για πάνω από μία οκταετία τον Μέργκιμ Μάβραϊ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το νέο απόκτημα του Άρη.

Ο Αλμπάν Μπούσι που διετέλεσε επί οκτώ χρόνια τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Αλβανίας και νυν προπονητής των ομάδων U20 και U21 της χώρας, μίλησε για τον Μεργκίμ Μάβραϊ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Μπούσι μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για την ποδοσφαιρική αξία του συμπατριώτη του. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο πόσο καλή μπάλα ο Μάβραϊ ξέρει και στο πόσο καλά γνωρίζει τη θέση του κεντρικού αμυντικού στην οποία αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα ο Αλμπάν Μπούσι είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά είπε: Πιστεύω ότι ο Άρης έχει κάνει καλή κίνηση με τον Μάβραι, είναι ένας μεγάλος παίκτης που έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα, ξέρει τον ρόλο του, είναι ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, είναι έξυπνος ήρεμος, είναι καλός παίκτης για την ομάδα, παίκτης που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ. Τον είχα 8 χρόνια στην ομάδα και τον ξέρω πολύ καλά, απλώς τώρα δεν έχει παιχνίδια, είχε ένα πρόβλημα με τον προπονητή του και ήταν εκτός.

Για τα χαρακτηριστικά του: Μπορεί να είναι στόπερ αλλά με την μπάλα στα πόδια φαίνεται σαν κεντρικός, επειδή βλέπω το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι πιστεύω είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, πριν έναν χρόνο τον ήθελαν ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Γαλατάσαράι, για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα πάρει μεταγραφή στον Άρη.

Για την σχέση του Μαβράι με τον Μίγκεν Μπάσα: Είναι πολύ καλοί φίλοι, και οι δυο είναι…σούπερ, τους έζησα 8 χρόνια και είναι σούπερ χαρακτήρες.

Για τον Άρη: Μακάρι να πάει καλά ο Άρης, πάει καλά, έχει κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες ομάδες την φετινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ