ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Πέλκα η προπόνηση ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Πέλκα η προπόνηση ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Μετά τη λευκή ισοπαλία εναντίον της Μακάμπι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς τον Πέλκα που ακολούθησε θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μακάμπι και πλέον, οι ασπρόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (28/9).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο ματς με την ισραηλινή ομάδα ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ ο Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Η Παρτιζάν θέλει να ταράξει τα νερά στη Euroleague: «Ψάχνεται να φέρει στην Ευρώπη τον Μούρινεν» (pic, vid)

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά σε ένα ακόμα παιχνίδι, δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Η ομάδα κρατάει τα θετικά της εμφάνισης στην πρεμιέρα της League Phase του UEFA Europa League και προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Μακάμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Μοναδικός απόντας ο  Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Παρασκευή (26.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ