ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λημνιός και Μαουρίσιο διεκδικούν βραβείο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λημνιός και Μαουρίσιο διεκδικούν βραβείο

Ο κόσμος του Δικέφαλου καλείται να ψηφίσει το «Play of the Month» Ιουλίου και Αυγούστου.

Μία ομαδική προσπάθεια, ένας έξοχος συνδυασμός και μία απίθανη απόκρουση θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο «Play of the Month» της φετινής σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και η εταιρία «NAK Shoes» καλούν τον κόσμο του Δικέφαλου να επιλέξει την αγαπημένη του ενέργεια μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας (paokfc.gr).

Η πρώτη ενέργεια έχει την υπογραφή του Δημήτρη Λημνιού και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι δύο παίκτες ξεδίπλωσαν μία υπέροχη αντεπίθεση στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία με τον Σέρβο να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ με γυριστό σουτ, μετά από έξοχη ασίστ του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος μάλιστα σέρβιρε χωρίς να κάνει κοντρόλ κι έτσι θα είναι υποψήφιος για έναν ακόμα ατομικό τίτλο.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από τα μετόπισθεν και πιο συγκεκριμένα από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν και στην Ελβετία πραγματοποίησε μία απίθανη επέμβαση σε κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον Πασχαλάκη να απογειώνεται και να βρίσκει την μπάλα οριακά πάνω στη γραμμή και να σώσει την εστία του.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Μαουρίσιο για μία φάση που ήταν πολύ δύσκολο να μην προκύψει υποψηφιότητα. Ο ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα σημείωσε ένα γκολ-ποίημα. Φάουλ του Πέλκα με πάσα για Βιεϊρίνια, μπαλιά του Πορτογάλου με τη μία για τον Μαυρίσιο στην πλάτη της άμυνας και άψογη ασίστ για ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του Πρίγιοβιτς .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ