Πέντε επιπλέον μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους

Πέντε επιπλέον μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους

Πέντε επιπλέον μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση.

Πέντε επιπλέον μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, ωθώντας ακόμη περισσότερο την κρητική ομάδα προς τη νέα σελίδα που επιδιώκει να ανοίξει σε διοικητικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης και Παντελής Σαπουνάκης υπέγραψαν την παραχώρηση στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Πέντε ακόμη βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους και τάχθηκαν υπέρ της νέας σελίδας που έχει ήδη ανοίξει στον ΟΦΗ.

Οι Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης και Παντελής Σαπουνάκης, υπέγραψαν την παραχώρηση, στον επιχειρηματία Μιχ. Μπούση, ανοίγοντας με τη σειρά τους, το δρόμο για τη νέα εποχή, στην κρητική ομάδα.

Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσουν και άλλοι μέτοχοι, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει, ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Να σημειωθεί, ότι ήδη, οι Αντώνης Καράτζης, Μηνάς Χαλκιαδάκης και η οικογένεια Τζιράκη, έχουν μεταβιβάσει τις μετοχές τους, στον κ. Μιχ. Μπούση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ