Ο Ολυμπιακός βρήκε δεύτερο «Ποντένσε»

Ο Ολυμπιακός βρήκε δεύτερο «Ποντένσε»

Ο Ναχουέλ κερδίζει τις εντυπώσεις στο Ρέντη και τα πρώτα μηνύματα είναι εντυπωσιακά. Η σύγκριση του Ισπανού με τον Πορτογάλο και γιατί οι ερυθρόλευκοι τον παρομοιάζουν με τον Ποντένσε. Διαβάστε από to10.gr το ρεπορτάζ για τον νεαρό ακραίο επιθετικό.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως «χτύπησαν φλέβα χρυσού» με τον Πορτογάλο εξτρέμ καθώς ο Ποντένσε είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε και στον Ματίας Ναχουέλ, τον Ισπανό εξτρέμ που απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι από την Βιγιαρεάλ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

To10.gr έχει το ρεπορτάζ για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο νεαρός ακραίος επιθετικός στο Ρέντη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα μηνύματα από την πρώτη εικόνα του Ναχουέλ, είναι εντυπωσιακά.

Ο 22χρονος εξτρέμ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες του προπονήσεις στο Ρέντη και δεν είναι τυχαίο ότι οι συμπαίκτες του, φρόντισαν ήδη να παρομοιάσουν τον Ναχουέλ μ’ έναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού. Τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Για να είμαστε μάλιστα ακριβείς οι ερυθρόλευκοι αποκαλούν τον Ναχουέλ δεύτερο «Ποντένσε» καθώς βλέπουν ότι ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ έχει πολλά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του, με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του.

Ο Ναχουέλ έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αρέσκεται στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός κι έχει επίσης την ταχύτητα και την «έκρηξη» του Ποντένσε. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαφορά του Ναχουέλ με τον Πορτογάλο είναι πως ο Ισπανός είναι λίγο πιο ψηλός από τον συμπαίκτη του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν ακραίο επιθετικό με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. Και ο Ναχουέλ δείχνει στις πρώτες του προπονήσεις στο Ρέντη ότι είναι παίκτης που έχει ταλέντο και παράλληλα οι κινήσεις του θα ξεσηκώσουν σε αρκετές περιπτώσεις τους φίλους του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα μηνύματα λοιπόν από τον Ναχουέλ είναι εντυπωσιακά και ο Ισπανός εξτρέμ δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ