Ολυμπιακός – Κισσαμικός 3-2

Ολυμπιακός – Κισσαμικός 3-2

Με γκολ των Φετφατζίδη, Γκερέρο και Μάνου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Χανίων Κισσαμικού σε φιλική αναμέτρηση. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γκιγιέρμε, Ζοσέ Σα και Νάουελ, πολλές δοκιμές από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ως δεξιός μπακ αγωνίστηκε ο Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε με τον ΑΟ Χανίων Κισσαμικού σε φιλικό ματς το πρωί της Πέμπτης (06/09), στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-2 των Κρητικών. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο σε νέα πρόσωπα όσο και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο λόγος κατ’ αρχάς για τους Γκιγιέρμε, Ναουέλ και Ζοσέ Σα, οι οποίοι πραγματοποίησαν και το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια τοποθετήθηκε ο Χουτεσιώτης, στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Μιράντα μαζί με τον νεαρό Πέιο από την ομάδα Νέων, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας οι Πάρντο (δεξιά) και Κούτρης (αριστερά). Στον άξονα βρέθηκε ο Γκιγιέρμε, ο οποίος μάλιστα έπαιξε όλο το 90λεπτο, και λίγο πιο μπροστά του οι Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ποντένσε και Ναουέλ, οι οποίοι άλλαζαν συχνά θέσεις μεταξύ τους. Στην κορυφή ξεκίνησε ο Μάνος.

Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0, με τον Φετφατζίδη μάλιστα να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο σημειώθηκαν πέντε γκολ. Από την πλευρά των Πειραιωτών σκόραραν οι Μάνος και Φετφατζίδης, αλλά και ο Γκερέρο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ορισμένοι παίκτες από την ομάδα Νέων βρέθηκαν στην αποστολή και πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Ποντένσε κινούνταν συχνά στον κεντρικό διάδρομο, μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής, τη στιγμή που ο Γκερέρο αγωνίστηκε επίσης σε αυτόν τον ρόλο, όταν συνυπήρξε στην ενδεκάδα με τον Μάνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ