Θα του λείψει ο Σεμπά…

Θα του λείψει ο Σεμπά…

Το κοντράστ οπαδού-προπονητή για την απουσία του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Είναι απο τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορεί να είναι Βραζιλιάνος αλλά είναι αλήθεια πως δεν διακρίνεται στο διάστημα που αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα για τις φαντεζί ενέργειες του.

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η μαχητικότητα και ο δυναμισμός που βγάζει στο παιχνίδι του. Στοιχεία που απο την μια του δίνουν το κάτι παραπάνω απο την άλλη ως εξτρέμ που είναι δεν τον… αποθεώνουν κιόλας. Οι καλομαθημένοι άλλωστε οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν τον εξτρέμ να είναι… Γκαλέτι.

Ο Σεμπά έχει την «ταμπέλα» του τίμιου, του φιλότιμου και του παίκτη για όλες τις δουλειές. Για όλες; Όχι για αυτή που λατρεύει πάνω απο όλα ο οπαδός. Το… τσαλιμάκι, το «μαγικό» αλά Ζιοβάνι, το γκολ.

Για τον οπαδό, ακόμη και αυτόν του Ολυμπιακού ο Σεμπά δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα βρεθεί ποτέ στην κατηγορία του λατρεμένου.

Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι μόνο του… οπαδού αλλά κυρίως του προπονητή. Μήπως άλλωστε είναι τυχαίο πως ο Σεμπά έχει βασικό ρόλο στον Ολυμπιακό όποιος και αν κάθεται στην άκρη του πάγκου του;

Πόσο δε μάλιστα εν όψει αγώνα όπως αυτό που έρχεται την Κυριακή. Κόντρα στον ΠΑΟΚ που τόσο γρήγορα (8η αγωνιστική) έχει μετατραπεί η επικράτηση για τον Ολυμπιακό τόσο απαραίτητη για την αγωνιστική του «επιβίωση».

Σε ένα ματς που είναι δεδομένο πως ο Τάκης Λεμονής θα ήθελε να έχει στα χέρια του το «εργαλείο» Σεμπά. Και αν για τους οπαδούς, έστω κάποιους δεν θα λείψει ο Βραζιλιάνος, για τον Τάκη είναι σίγουρα απώλεια. Και για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ