Με οπαδούς στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Με οπαδούς στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Η «πράσινη» ΠΑΕ ενόψει του φιλικού με τον Ατρόμητο, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από τη θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκός στο φιλικό που θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο Γιώργος Δώνης επίσης θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των Φεντερίκο Μακέντα και Νίκου Βέργου, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα ξεκινήσει στις 19:00, μάλιστα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο της ότι θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από τη θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 για διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ