Παναθηναϊκός : Πολλές απουσίες στο Κορωπί

Παναθηναϊκός : Πολλές απουσίες στο Κορωπί

Ο Δώνης συνεχίζει τη δουλειά στο διάστημα της διακοπής, αλλά έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να έχει πάλι αρκετούς διεθνείς με αποτέλεσμα στο διάστημα της διακοπής ο Γιώργος Δώνης να μην μπορεί να δουλέψει, όπως θέλει για το δύσκολο ματς με την ΑΕΛ εκτός έδρας στις 16 του μήνα.

Αν υπολογίσουμε και τους τραυματίες το πρόβλημα είναι μεγάλο, αλλά μία μεγάλη ομάδα πρέπει να συμβιβαστεί με τις ελλείψεις των διεθνών. Το θετικό είναι ότι παίρνει προπονήσεις στα πόδια του ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος δείχνει έως τώρα σε πολύ καλή κατάσταση. Το πρόγραμμα της Πέμπτης, λοιπόν, είχε διάρκεια 70 λεπτά.

Από το «Γ. Καλαφάτης» απουσίαζαν οι διεθνείς με την Ανδρών Δημήτρης Κουρμπέλης, Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι Κώστας Κότσαρης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης και Νίκος Βέργος με την Εθνική Ελπίδων και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με την Εθνική Νέων.

Οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Οικονόμου, Άλτμαν συνέχισαν την θεραπεία. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, ενώ κατόπιν οι παίκτες του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην τακτική και ειδικά στην επιθετική κι αμυντική μετάβαση. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ