Ο Παϊρότζ πάει στην UEFA για άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού

Ο Παϊρότζ πάει στην UEFA για άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι έτοιμος να δώσει... μάχη για να πετύχει την άρση της ποινής του τριφυλλιού. Ποια στάση θα κρατήσει.

Έτοιμος να ενεργοποιηθεί και να κάνει τις πρώτες του σημαντικές κινήσεις σαν… ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είναι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος αναχώρησε από την Ελλάδα δίχως να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Γιάννη Αλαφούζο (από την πλευρά του mr SKAI πάντως δεν υπάρχει ανησυχία), θα επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών, αφού πλησιάζει και η μέρα για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τα χρήματα που θα πρέπει να βάλει η Pan Asia.

Η πρώτη κίνησή του με το που αναλάβει τα ηνία είναι να απευθυνθεί στην UEFA προκειμένου να πετύχει την άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού. Θεωρεί πως υπάρχουν τα περιθώρια για να τα καταφέρει, αν αποδείξει πως από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ θα είναι συνεπής και θα πληρώνει, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το γεγονός πως ήδη τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πληρωμές και στους παίκτες και σε πιστωτές.

Η UEFA ναι μεν δεν λειτουργεί εκδικητικά, αλλά το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος αποδείχτηκε… κακοπληρωτής δεν βοηθάει την κατάσταση. Ο Παϊρότζ θα χρησιμοποιήσει φυσικά τις επαφές που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σε μια αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ