«Προσπαθήσαμε για Ποντένσε αλλά ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ»

«Προσπαθήσαμε για Ποντένσε αλλά ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ»

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Πάουλο Φονσέκα, αποκάλυψε πως είχε στο στόχαστρό του τον Ντάνιελ Ποντένσε αλλά οι οικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν απασχόλησε μόνο τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι αλλά βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Μια από αυτές ήταν και η Σαχτάρ Ντόνετσκ όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Πάουλο Φονσέκα ο οποίος τόνισε πως δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή λόγω των οικονομικών δεδομένων που υπήρχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φονσέκα:

«Πρέπει να ομολογήσει ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, έπαψε το ενδιαφέρον. Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ