«Ο Γκραντ θα παραμείνει σύμβουλος στην ομάδα»

«Ο Γκραντ θα παραμείνει σύμβουλος στην ομάδα»

Ο προπονητής της ινδικής North East United, Έλκο Σκιατόρε, δήλωσε πως ο Αβραάμ Γκραντ θα παραμείνει στην ομάδα και στην θέση του συμβούλου παρά την ενασχόλησή του και με τον Παναθηναϊκό.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Παιρότζ Πιεμπονγκσάντ για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο Ταϊλανδός θα έχει μαζί του και τον Αβραάμ Γκτραντ ο οποίος θα πάρει κάποιο πόστο στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την ινδική North East United στην οποία πέρσι ήταν προπονητής.

Μπορεί από το πόστο του τεχνικού να αποχώρησε στο τέλος της περσινής σεζόν, ωστόσο, θα παραμείνει εκεί ως σύμβουλος όπως δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας, Έλκο Σκιατόρε. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Ο Γκραντ θα υπάρχει στο πλάνο σαν σύμβουλος. Δεν θα χρειάζομαι την άδεια του για να αλλάξω το σύστημα ή να επιλέξω άλλον για την ενδεκάδα. Για την καθημερινότητα, έχουμε την ευθύνη εγώ και ο βοηθός μου και αν έχουμε ανάγκη από συμβουλή ή υποστήριξη, τότε ο Γκραντ θα είναι εκεί να μας βοηθήσει».

Για να συμπληρώσει ότι «Η διαδικασία της επιλογής των Ινδών ποδοσφαιριστών άρχισε από την περίοδο που ο Γκραντ ήταν προπονητής. Οπότε, όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον έλεγχο του και αυτός θα εγκρίνει την απόκτηση τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ