Καμαρά: «Επέλεξα τον Παναιτωλικό λόγω Δέλλα»

Καμαρά: «Επέλεξα τον Παναιτωλικό λόγω Δέλλα»

Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό και αποθέωσε τον τεχνικό των Καναρινιών - «Εχω προπονητή τον Δέλλα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον θρύλο της Σιέρα Λεόνε, Μοχάμεντ Καλόν».

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, παρότι είχε προτάσεις με υψηλότερες αποδοχές από Ντουμπάι και Κατάρ, εξήγησε ο Αλχασάν Καμαρά.

Ο 25χρονος επιθετικός των «καναρινιών» σε δηλώσεις που έκανε στο BBC τόνισε ότι η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο στράικερ από τη Σιέρα Λεόνε, ο προπονητής του Παναιτωλικού υπήρξε συμπαίκτης στην ΑΕΚ με τον συμπατριώτη του, Μοχάμεντ Καλόν.

Ο «Κρέσπο», όπως είναι το προσωνύμιό του, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο BBC:

«Επέλεξα τον Παναιτωλικό γιατί είναι ένας σοβαρός σύλλογος κι έχει καλό προπονητή. Αποτέλεσε επίσης κίνητρο το γεγονός πως θα έχω προπονητή τον Δέλλα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον θρύλο της Σιέρα Λεόνε, Μοχάμεντ Καλόν στην ΑΕΚ, ενώ αγωνίστηκε και στη Ρόμα. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να κεντρίσω το ενδιαφέρον στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες του Δέλλα. Είχα προσφορές για να πάω στο Κατάρ, στο Ντουμπάι και σε άλλα μέρη, αλλά πιστεύω ότι η μετακίνησή μου στον Παναιτωλικό είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Προσμέτρησα διαφορετικούς παράγοντες για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στην Ελλάδα κι ένας από αυτούς ήταν ότι το πρωτάθλημα είναι υψηλότερης ποιότητας σε σύγκριση με το σουηδικό. Πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα εκτός Σουηδίας και Σκανδιναβίας», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ