Παναθηναϊκός : Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κώστας Αποστολάκης

Παναθηναϊκός : Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κώστας Αποστολάκης

Ο νεαρός μπακ-χαφ αφήνει καλές εντυπώσεις και έτσι είναι πιθανό να πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη το προσεχές διάστημα.

Ο φετινός Παναθηναϊκός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να δείξουν το ταλέντο τους σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας.

Ηδη Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης έχουν πάρει ευκαιρίες και δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να δούμε στο χορτάρι και τον Κώστα Αποστολάκη.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια του 19χρονου μέσου στις προπονήσεις, τα φιλικά και την προετοιμασία. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον γιο του Στράτου Αποστολάκη που φόρεσε τη φανέλα του τριφυλλιού από το 1990 έως το 1999, γράφοντας 249 συμμετοχές και παράλληλα λαμπρή ιστορία με τους πράσινους. Παράλληλα υπηρέτησε την ομάδα και από το πόστο του προπονητή και του μάνατζερ.

Πλέον τη «σκυτάλη» στον Παναθηναϊκό έχει πάρει ο γιος του που δείχνει να διαθέτει αρκετό ταλέντο. Έτσι θεωρείται ότι και αυτός θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν το κρίνει ο Ελληνας τεχνικός φυσικά. Ο Αποστολάκης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ – χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ