Σιώπης : «Ο κόσμος του Άρη είναι… αρρώστια!»

Σιώπης : «Ο κόσμος του Άρη είναι… αρρώστια!»

Θα είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά που μπορεί σε δύο εβδομάδες όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Μανώλης Σιώπης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα και μετά το τέλος του ματς έκανε δηλώσεις.

Ο Ελληνας αμυντικός χαφ έσταξε… μέλι για τον κόσμο του Αρη και τόνισε ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι απολύτως έτοιμος ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί.

 «Όλα τα παιδιά πήραν 90 λεπτά στα πόδια τους. Εγώ προσωπικά είναι σημαντικό να επανέλθω σε αγωνιστικό ρυθμό, γιατί πέρασα ένα δύσκολο δίμηνο. Αυτά τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για μένα, ώστε να επανέλθω σε ρυθμούς. Πιστεύω πως σε  δυο εβδομάδες θα είμαι 100% έτοιμος», είπε αρχικά ο 24χρονος μέσος.

Για να καταλήξει: «Είχα δει την ομάδα και πριν έρθω, πιστεύω πως θα βοηθήσω όσο μπορώ τα παιδιά και εκείνα εμένα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήθελα να μπω να παίξω. Είναι αρρώστια ο κόσμος του Άρη. Στο επόμενο θα έχω την ευκαιρία. Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλει ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ