Δεν βιάζεται ο Λουτσέσκου για Βέρνμπλουμ

Δεν βιάζεται ο Λουτσέσκου για Βέρνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, με τον Λουτσέσκου να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά να μην βιάζεται να τον «ρίξει» στα βαθιά.

 

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ από την πρώτη ημέρα που φόρεσε τα ασπρόμαυρα και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, είχε ως στόχο να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει θα επιθυμητά επίπεδα. Ο 32χρονος μέσος, δείχνει μεγάλη διάθεση και έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου μέχρι αυτή την στιγμή. Ο Λουτσέσκου, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είχε ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του, όμως το έκανε για ένα λόγω για να δώσει ανάσες στον κουρασμένο Κάνιας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε υποστηρίξει τότε πως ο Βέρνμπλουμ θα είναι σε καλύτερο επίπεδο στο διάστημα της διακοπής.

Ο έμπειρος μέσος το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει ρυθμούς και είναι προσηλωμένος στο πρόγραμμά του. Οι Θεσσαλονικείς και πιο συγκεκριμένα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν βιάζονται για να τον «ρίξουν» στα βαθιά. Θα περιμένουν όσο χρειαστεί προκειμένου ο Σουηδός μέσος να είναι έτοιμος από κάθε άποψη προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν αποκλείεται στο ματς με τον ΟΦΗ να βρεθεί στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ