Ρεκόρ για την Ραντνίτσκι η πώληση του Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό

Ρεκόρ για την Ραντνίτσκι η πώληση του Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός ακραίος Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στην «εκπνοή» της μεταγραφικής περιόδου αποτελεί την ακριβότερη πώληση στην Ιστορία της Ραντνίτσκι Νις!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θεωρείται εδώ και κάποιες ημέρες παίκτης του Ολυμπιακού, με την Ραντνίτσκι Νις να βάζει στα ταμεία της 550.000 ευρώ από την πώλησή του, ποσό – ρεκόρ στην ιστορία της.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σερβικός σύλλογος, που περνάει μια περίοδο αναγέννησης υπό την προεδρία του Ίβιτσα Τόντσεφ, «η πώληση του νεαρού Σέρβου εξτρέμ στον πολυτροπαιούχο σύλλογο της Ελλάδας είναι η μεγαλύτερη πώληση ενός παίκτη στην Ιστορία της Ραντνίτσκι»

Ο 21χρονος (5/8/1997)θα παραμείνει στο σύλλογο της γειτονικής χώρας για ακόμα μια χρονιά ως δανεικός κι ύστερα θα ενταχθεί στην ερυθρόλευκη οικογένεια με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

Στην αρχή της τρέχουσας σεζόν, στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ο Ραντέλοβιτς κέρδισε θέση στη βασική ενδεκάδα, έχει αγωνιστεί ήδη έξι φορές και έχει σημειώσει ένα τέρμα. Πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας κόντρα στην Μακάμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ