ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Κίτσιου

ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Κίτσιου

Ο Ελληνας μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η προπόνηση της Παρασκευής για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να βλέπει τον Στέλιο Κίτσιου να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για τα επόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου.

Ο Ελληνας μπακ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση έριξε το βάρος στην τακτική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, στην συνέχεια ακολούθησε το τακτικό κομμάτι με δύο ομάδες και έναν τερματοφύλακα και στο τέλος το μενού περιελάμβανε δίτερμα. Υπενθυμίζουμε ότι από τη Νέα Μεσημβρία έλειπαν οι διεθνείς του Δικεφάλου, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (09:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ