Τσέκαρε το «Γ. Καλαφάτης» ο Παϊρότζ, τα σενάρια για Παιανία

Τσέκαρε το «Γ. Καλαφάτης» ο Παϊρότζ, τα σενάρια για Παιανία

Το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί επισκέφθηκε ο Ταϊλανδός με τον Αβραάμ Γκραντ. Οι πιθανότητες επιστροφής στην Παιανία.

Το Σάββατο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Παρόντες ήταν και οι δύο γιοι του με τον Αβραάμ Γκραντ.

Το πρωί της Κυριακής, όμως κι αφού η πρώτη ομάδα είχε ρεπό, βρέθηκαν και στο Κορωπί. Τους συνόδευσαν στελέχη της ΠΑΕ, αφού πρόθεσή τους ήταν να τσεκάρουν το αθλητικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η ομάδα. Και φυσικά αν πληροί τις προϋποθέσεις. Μην ξεχνάμε ότι στην πρόταση για τη μεταβίβαση των μετοχών, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε συμπεριλάβει και το «Γ. Καλαφάτης» προσφέροντας επτά εκατ. ευρώ στον Αλαφούζο. Να σημειωθεί ότι δεν έχει εξοφληθεί ακόμα ο Τσακίρης για την πώληση του προπονητικού κέντρου.

Οι Πιεμπονγκσάντ, Γκραντ είδαν τις συνθήκες που επικρατούν και τι ανάγκες υπάρχουν. Από το μυαλό τους, αλλά και των Νταμπίζα, Δώνη δεν έχει βγει φυσικά η Παιανία. Πριν μερικούς μήνες, άλλωστε, είχε καταγραφεί ότι ο Πιεμπονγκσάντ έκανε συνάντηση για την Παιανία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο Ασιάτης επενδυτής με τους Νταμπίζα, Δώνη, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Παιανία η πρώτη ομάδα και να χρησιμοποιεί πριν τα ματς και τις εγκαταστάσεις για τη διαμονή της και παράλληλα να παραμείνουν στο Κορωπί τα τμήματα υποδομής. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που θα εξεταστεί στην πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ