
Ο Ανάς Ζαρουρί μίλησε εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα
Ο Ανάς Ζαρουρί μίλησε για το αυριανό (5/10, 21:30) ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και εξήγησε ότι οι «πράσινοι» δεν επιτρέπεται να έχουν κανένα διάστημα με απώλεια προσοχής και συγκέντρωσης.
Οι δηλώσεις του θα προβληθούν στο pre-game της αναμέτρησης από την εκπομπή «SportShow» της Cosmote TV.
Διαβάστε επίσης: Πήρε το «θρίλερ» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό (29-28)
Αναλυτικά όσα ανέφερε o Ζαρουρί:
H αλήθεια είναι πως δεν είχατε πολύ χρόνο από το τελευταίο ματς που δεν πήγε καλά για εσάς σ’ αυτό που έρχεται. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε σ’ ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο;
«Προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε τις τελευταίες ημέρες, γιατί υπάρχει μπροστά μας ακόμη ένας αγώνας. Τα παιχνίδια διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσαρμοστούμε. Να αφήσουμε πίσω μας την προηγούμενη αναμέτρηση και να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα αύριο».
Την Πέμπτη από τη μια είχατε ίσως το ματς με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας φέτος, από την άλλη δεχθήκατε και πάλι γκολ το οποίο άλλαξε όλη τη μορφή της αναμέτρησης. Μπορείς να μας το εξηγήσεις, τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ;

Η δύσκολη «εξίσωση» του Αταμάν: Ο… ανέτοιμος Σορτς και ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό (vids)
«Στο παιχνίδι με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς ήμασταν κυρίαρχοι, ας μην ξεχνάμε πως κάναμε 33 τελικές για γκολ, αλλά δεν τις ολοκληρώσαμε σωστά. Είχαμε για δύο λεπτά απώλεια προσοχής και απώλεια συγκέντρωσης, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και ήρθαν τα δύο γκολ. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναληφθεί, πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι».