Ο Τσίπρας θα εξαγγείλει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ

Ο Τσίπρας θα εξαγγείλει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συνάντηση χθες (7/9) το βράδυ με τον Γιάννη Μπουτάρη και μεταξύ άλλων μίλησαν για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει για τα καλά στην επικαιρότητα το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Οι διαδικασίες της έναρξης των εργασιών έχουν «σκαλώσει» σε γραφειοκρατικά θέματα, αλλά η Κυβέρνηση δείχνει διάθεση να βοηθήσει, ώστε να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν το μεγάλο έργο για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας.

Χθες (7/9) το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και μίλησαν για διάφορα θέματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι θα υπάρχει εξαγγελία στη σημερινή (8/9) ομιλία του στην ΔΕΘ, που θα αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Αυτό είχε αποκαλυφθεί τις προηγούμενες μέρες τόσο σε δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, όσο και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ