Ο ΠΑΟΚ έδωσε έναν… ΠΑΟΚ δανεικό!

Ο ΠΑΟΚ έδωσε έναν… ΠΑΟΚ δανεικό!

Ο Δικέφαλος παραχώρησε και φέτος πάρα πολλούς παίκτες δανεικούς, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την προσθήκη του Νίκου Καρέλη. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ο Δικέφαλος έδωσε και πάλι δανεικούς πολλούς παίκτες που έχουν μαζί του συμβόλαια.

Ο αριθμός πλησιάζει τους 20! Συνολικά ο ΠΑΟΚ έδωσε μια 18άδα ποδοσφαιριστές δανεικούς σε ομάδες εντός των ελληνικών συνόρων (14 σε Super League και Football League), αλλά και του εξωτερικού (τέσσερις).

Καταρχάς ο Δικέφαλος έδωσε και φέτος τρεις παίκτες στον Ατρόμητο. Οι δύο είναι ίδιοι από πέρυσι (Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης), ενώ ο 3ος είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Επίσης έδωσε τους Μάρκο Μιχόγεβιτς και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ, τον Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Νίκο Μελίσσα στην Λαμία (όπως και πέρυσι).

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέσσερις παίκτες στην ΑΕ Καραϊσκάκης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα τους Γιώργο Κάκκο, Γιώργο Μούτσα, Νικόλα Ματθαίου και Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ακόμη ο Μανώλης Πατράλης δόθηκε στη Δόξα Δράμας και ο Ιλία Μαρκόφσκι στον Αιγινιακό.

Επίσης τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ δόθηκαν δανεικοί στο εξωτερικό. Ο Πέδρο Ενρίκε πήγε στην Αστάνα στο Καζακστάν, ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε στο Βέλγιο αλλά αυτή τη φορά στην Κορτράικ (αντί για τη Σιντ Τρουίντεν που έπαιξε πέρυσι), ο Λάζαρος Λάμπρου πήγε στην Ολλανδία, στη Φορτούνα Σιτάρντ και ο Τιμπό Μουλέν στην Τουρκία, στην Ανκαραγκουτσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ