Χουλτ: «Με την ΑΕΚ θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό»

Χουλτ: «Με την ΑΕΚ θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League, την οποία χαρακτήρισε «όνειρο»!

Ο Σουηδός διεθνής άσος της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ, μίλησε σε Μέσα της χώρας του μετά το φιλικό κόντρα στην Αυστρία και πλέον στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με την Τουρκία στο πλαίσιο του Nations League την προσεχή Δευτέρα. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε εκτενώς στην Ένωση και στο όνειρο που θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή του στο Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο Champions League, συνεπώς θα είναι πολύ όμορφο. Ήταν ένα όνειρο που είχα και πέσαμε νομίζω σε έναν αρκετά καλό όμιλο», υπογράμμισε αρχικά ο Χουλτ.

Ερωτηθείς για το αν η μετακίνησή του στους Κιτρινόμαυρους σχετιζόταν με την προοπτική συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, απάντησε:«Ναι, έπαιξε ένα ρόλο. Ήταν ήδη μια καλή ομάδα όταν ήρθα στον σύλλογο και στη συνέχεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Τώρα θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό».

Όσον αφορά για το ματς του Nations League με αντίπαλο την Τουρκία, πρόσθεσε: «Η Τουρκία έχει μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο οι περισσότεροι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Φυσικά και ελπίζω να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής έχει πει ότι είμαι λίγο πίσω σε σχέση με τους Ογκούστινσον και Όλσον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ