Το «ευχαριστώ» του Σιώπη στον Ντιγκινί και τα σχόλια Βίτορ και Σόουζα (pics)

Το «ευχαριστώ» του Σιώπη στον Ντιγκινί και τα σχόλια Βίτορ και Σόουζα (pics)

Ο Μανώλης Σιώπης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο χθεσινό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, δανειζόμενος το νούμερο του Ντιγκινί!

Στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Μανώλης Σιώπης πραγματοποίησε το – έστω και ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Μάλιστα ο 24χρονος μέσος δημοσίευσε φωτογραφία από το , ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε τον Νικολά Ντιγκινί για το νούμερο της φανέλας. Ο Σιώπης  ουσιαστρικά«δανείστηκε» το νούμερο 7 του Γάλλου μεσοεπιθετικού και σχολίασε χιουμοριστικά: «Το πρώτο μου παιχνίδι, ευχαριστώ για τον αριθμό αδερφέ Νικολά»!

Εξάλλου, ο Πέδρο Βίτορ που έδειξε πως διαθέτει αξιόλογο ταλέντο στο φιλικό του Ευόσμου, πραγματοποίησε επίσης το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μπακ-εξτρέμ, ευχαρίστησε τον Θεό και δήλωσε χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Άρη μέσω Ιnstagram.

Τέλος, ο Ούγκο Σόουζα  «αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Συνέχισε να δουλεύεις», ενώ υπήρξαν και πειράγματα με τον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ.ενώ υπήρξαν και πειράγματα με τον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ», ενώ υπήρξαν και πειράγματα με τον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ