Βασικοί Μαστούρ και Ριμπερί, νίκη της Λαμίας επί του Απόλλωνα Λάρισας

Βασικοί Μαστούρ και Ριμπερί, νίκη της Λαμίας επί του Απόλλωνα Λάρισας

Με τους Χακίμ Μαστούρ και Στίβεν Ριμπερί σε θέσεις βασικών για Λαμία και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα, η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση. Στο αρχικό σχήμα των Λαμιωτών αγωνίστηκε και ο Τάσος Καραμάνος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Με τον Χασίμ Μαστούρ να τοποθετείται σε θέση βασικού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας, η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος κάθισε επίσης για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου αφότου διαδέχθηκε τον Μπάμπη Τεννέ, επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση.

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα των Λαμιωτών αγωνίστηκε ο Τάσος Καραμάνος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γιάννης Σκόνδρας. Από τη δική τους πλευρά, οι γηπεδούχοι είδαν τον Στίβεν Ριμπερί, αδερφό του Φρανκ της Μπάγερν Μονάχου, να πραγματοποιεί ντεμπούτο.

Με κεφαλιά του Μπαράλες, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 36′, ενώ λίγο αργότερα ο Μαστούρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μαρκολίνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 47′ με όμορφο πλασέ, ο Δημούτσος έβαλε εκ νέου μπροστά τη Λαμία με βολέ στο 69′  και ο Μπούτνικ στο 73′ έγραψε το τελικό 3-1.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροίζι): Κοντογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χαντζής, Ριμπερί, Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης

Αναπληρωματικοί: Μάντζαρης, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Βαγενάς, Γκουντρουμπής, Ταουσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσακυργιάννης, Αγιώτης, Μπιμπάι, Καμπέρης, Ζαϊμι

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μαστούρ, Καραγκούνης, Μπαράλες, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Οσμάν, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπούντνικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ