Κέρκυρα – Παναιτωλικός 3-0

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 3-0

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Καναρινιών παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε με 3-0 στο φιλικό που έδωσε με την Κέρκυρα νησί των Φαιάκων.

Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξαν οι μικροί του Παναιτωλικού την ευκαιρία που τους έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στο φιλικό με την Κέρκυρα, με την ομάδα του Αγρινίου να παρουσιάζεται απογοητευτική και να γνωρίζει την ήττα με 3-0.

Οι μοναδικοί που δικαίωσαν τον προπονητή τους ήταν οι Μαλής και Τσιγγάρας, οι οποίοι ξεχώρισαν και αναμφίβολα ικανοποίησαν τον Ελληνα τεχνικό. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο νησί των Φαιάκων, ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Χαντάκια και Μαλή στο κέντρο της άμυνας και τους Μπελεβώνη και Ρότσα στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Τσιγγάρας, Αγρόδημος και Βασιλούδης, στις δύο πλευρές ήταν οι Κόκκορης και Παρράς και στην επίθεση ο Βακράκος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και από την αρχή κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 26’ ο Βίλα άνοιξε το σκορ, με τον Νίκιτς στο 47’ να κάνει το 2-0 και στον Κόντο στο 62’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Δέλλας στο τελευταίο μισάωρο έριξε στον αγωνιστικό χώρο 7 βασικούς, ο Παναιτωλικός άλλαξε προς το καλύτερο, δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια την Κέρκυρα με 3-0.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης (60′ Αθανασόπουλος), Θεοδωράκης, Ιωάννου (60′ Παναγιωτίδης), Σπίνουλας (60′ Σανδραβέλης), Κούρος, Ινάσιο (46′ Κρητικός), Νίκιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζορμπάς (60′ Κρητικός), Σιατραβάνης (60′ Αποστολίδης), Βίλα (30′ Κόντος), Τουράμ (60′ Γεωργακόπουλος).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος (80’ Θεοδωρόπουλος), Μπελεβώνης (63’ Μαρινάκης), Παρράς (63’ Ουίλιαν), Χαντάκιας, Ρότσα (85’ Τσοκάνης), Μαλής, Αγρόδημος (63’ Ντίας), Τσιγγάρας, Βασιλούδης (63’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ