Τσίπρας: «Προχωραει άμεσα το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ με νομοθετικη ρυθμιση»! (vid)

Τσίπρας: «Προχωραει άμεσα το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ με νομοθετικη ρυθμιση»! (vid)

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ότι τις επόμενες μέρες το θέμα του γηπέδου της Τούμπας θα πάει στη Βουλή.

Από το πρωί, όταν και έλαβε φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του στο πλαίσιο της παρουσίας του στο περίπτερο του Δικεφάλου στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει ανακοινώσεις για την Τούμπα στην κεντρική του ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ανάμεσα στις εξαγγελείες του, λοιπόν, ο πρωθυπουργός, όπως ήταν αναμενώμενο ειδικά τις τελευταίες μέρες, έγινε και ειδική μνεία στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, εξηγώντας ότι θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, για να πάρει ο ΠΑΟΚ τον χώρο που χρειάζεται, για να ξεκινήσει η ανακατασκευή της Τούμπας!

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όποια προβλήματα που υπάρχουν για να διευθετηθούν οι δυσκολίες όσον αφορά τον περιβάλλοντα χωρο του γηπέδου (σ.σ. ιδιοκτησία του υπουργείου εθνικής αμυνης), καθώς και στις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην Ανω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που του αξίζει, τόσο στην ιστορία του συλλόγου του, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ