Μπρούνο Γκάμα : «Ο Άρης δεν έχει ταβάνι, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Μπρούνο Γκάμα : «Ο Άρης δεν έχει ταβάνι, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Μπρούνο Γκάμα σε συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Ενθουσιασμένος αλλά και δικαιωμένος για την απόφασή του να έρθει στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα ο οποίος εντυπωσιάζει με την -μέχρι τώρα- παρουσία του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη ενώ στάθηκε στις δυνατότητες των «κιτρίνων» τονίζοντας πως αν είναι αυτοί που πρέπει, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Γκάμα:

«Ο απίστευτος κόσμος του Άρη μάς δίνει δύναμη να τον οδηγήσουμε και πάλι πολύ ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Με την ποιότητα και το δυναμικό που διαθέτει μπορεί να καταφέρει πολλά, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρόκειται για μια φανταστική πόλη, στην οποία όλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει πολύ. Ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Τα πάντα κυλούν άψογα και ήρθα με διάθεση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μια μεγάλη ομάδα με τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθω είχα ρωτήσει και είχα μάθει πόσο φανατισμένοι και πάντα στο πλευρό του Άρη είναι οι οπαδοί του, τι είχα δει και στο διαδίκτυο, όμως η πραγματικότητα ξεπερνάει την εικόνα. Είναι πολλοί και… ξεχειλίζουν από αφοσίωση, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα αλλού. Σου λένε ότι ο Άρης είναι η ζωής τους και τους πιστεύεις, είμαστε τυχεροί με τέτοια υποστήριξη. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, οι αντίπαλοι είναι όλοι αξιόλογοι και με δυνατές μονάδες, όμως αισθάνομαι ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ