Οι προτάσεις της Λίγκας για τις μετακινήσεις οπαδών

Οι προτάσεις της Λίγκας για τις μετακινήσεις οπαδών

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχει υποβάλει τις προτάσεις της για τις μετακινήσεις οπαδών.

Η Super League ετοιμάζει τις δικές της προτάσεις για τις μετακινήσεις οπαδών, οι οποίες θα συζητηθούν άμεσα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη που φαίνεται πως επεξεργάζεται κάποιο σχέδιο. Συγκεκριμένα ο υφυπουργός με πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπάρχουν μετακινήσεις εκτός από τα ντέρμπι και η Λίγκα υπέβαλε τις προτάσεις της με την προηγούμενη διοίκηση έχοντας τρεις βασικούς άξονες.

Καταρχάς θα υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αν θα υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας αγορά του εισιτηρίου από τον εκάστοτε οπαδού και η φιλοξενούμενη ομάδα θα παραδίδει τα ονοματεπώνυμα μαζί με τα ΑΜΚΑ των οπαδών της που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Απαραίτητη προϋπόθεση, μάλιστα, αποτελεί η ύπαρξη θύρας σε κάθε γήπεδο κατάλληλη να υποδεχθεί οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Δεύτερον, πολύ σημαντικός άξονας για να υπάρχουν μετακινήσεις οπαδών είναι η ασφάλεια. Η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας υπό την εποπτεία της, διότι θεωρεί πως το καθεστώς εκπαίδευσης και ελέγχου από την ΕΠΟ απέτυχε.

Τέλος, οι ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις είναι από τα πλέον σημαντικά βήματα για τις μετακινήσεις, με την Super League να επιθυμεί την επαναφορά του ιδιώνυμου. Επίσης προτείνεται όσοι οπαδοί συλλαμβάνονται στα γήπεδα και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη, να επιβάλλεται η παρουσία τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ