ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Χατσερίντι

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Χατσερίντι

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναμένουν την ενημέρωση των Ουκρανών σχετικά με τον τραυματισμό του κεντρικού αμυντικού Εβγέν Χατσερίντι που τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Εβγέν Χατσερίντι, ήταν κανονικά στην αποστολή για τα δύο ματς της Ουκρανίας κόντρα σε Τσεχία και Σλοβακία, στο πλαίσιο του Nations League. O 31χρονος μάλιστα αναμένονταν να αγωνιστεί κανονικά, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω ενοχλήσεων κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα.

Οι ενοχλήσεις στο ισχίο που ένιωσε ο ποδοσφαιριστής τον άφησαν μάλιστα εκτός αποστολής της Ουκρανίας για το ματς κόντρα στη Σλοβακία που γίνεται στο Λβιβ, με τον παίκτη να βρίσκεται στο Κίεβο για περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είναι πιθανό να γνωστοποιηθούν ακόμα και μέσα στην ημέρα, με τον Λουτσέσκου να πρέπει να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ