Η μεγάλη αγωνία του Μαρτίνς

Η μεγάλη αγωνία του Μαρτίνς

Το σκληρό μαρκάρισμα στον Φορτούνη και ο φόβος τραυματισμού κάποιου παίκτη από τις κλωτσιές των Εσθονών ανησύχησαν τον προπονητή των Πειραιωτών

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με την Εσθονία, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη νίκη με 1-0. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα της Εθνικής μας κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η αγωνία του Πορτογάλου τεχνικού για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός παίκτη από τα σκληρά μαρκαρίσματα των Εσθονών.

Οι Εσθονοί χτυπούσαν στο «ψαχνό» και σε αρκετές περιπτώσεις τα μαρκαρίσματα ήταν αντιαθλητικά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να “τρελαίνεται” στην φάση με το πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Κώστα Φορτούνη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μαρτίνς δεν έκρυψε την ανησυχία του βλέποντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο να καλεί τον γιατρό της Εθνικής να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Και είναι δεδομένο πως ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας ανακουφίστηκε βλέποντας τον διεθνή μέσο α σηκώνεται από τον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίζει το ματς.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών περιμένει πως και πως την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη και το βασικό ζητούμενο φυσικά είναι να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, γιατί ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ευτυχώς η κατάσταση του Μπουχαλάκη, ο οποίος δέχθηκε κλωτσιά σε φάση του παιχνιδιού, δεν είναι ανησυχητική και ο διεθνής μέσος των πειραιωτών είναι οκέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ