Στην Αίγινα οικογενειακώς ο Γκιγιέρμε (vid)

Στην Αίγινα οικογενειακώς ο Γκιγιέρμε (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένειά του στο νησί του Αργοσαρωνικού και διαφήμισε σε όλο τον πλανήτη τις ομορφιές της χώρας μας.

Την ευκαιρία να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές με την οικογένειά του είχε ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού την Κυριακή ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Αίγινα και απόλαυσε τις ομορφιές των ελληνικών νησιών.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς και «δραπέτευσε» μαζί με τη σύζυγό του και το παιδάκι τους στο νησί του Αργοσαρωνικού. Ο Γκιγιέρμε και τα αγαπημένα του πρόσωπα βούτηξαν στα καταγάλανα νερά και πέρασαν υπέροχες στιγμές. Μάλιστα, ο 27χρονος ανέβασε στα social media το χαρακτηριστικό βίντεο από το ταξίδι τους στην Αίγινα, διαφημίζοντας τις ομορφιές της χώρας μας σε όλο τον πλανήτη.

Από την Δευτέρα, ο Γκιγιέρμε, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, θα επιστρέψουν στο Ρέντη και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ