ΑΕΚ : Ο Άλεφ και η… εναλλακτική για τον «αντί-Σιμόες»

ΑΕΚ : Ο Άλεφ και η… εναλλακτική για τον «αντί-Σιμόες»

Η χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου σε ρόλο «κόφτη» απέναντι στα Τρίκαλα και η επιλογή του Τσόσιτς.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν απόκτησε τον «κόφτη» που ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Έλληνας τεχνικός καλείται μέχρι τον Γενάρη να αναζητήσει λύσεις εκ των έσω, για να καλυφθεί μια ενδεχόμενη απουσία του Αντρέ Σιμόες. Ο Έρικ Μοράν παρότι παραμένει στην Ένωση δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη και έτσι δύσκολα θα αποτελέσει την πρώτη εναλλακτική πίσω από τον Πορτογάλο μέσο. Κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με τα Τρίκαλα.

Εκεί ο Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει τον ρόλο του «κόφτη» στον Άλεφ Σαντάνια, με τον Βραζιλιάνο να καλείται να κάνει μια εντελώς διαφορετική δουλειά στο γήπεδο, σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει από εκείνον. Μιας και κινήθηκε κυρίως μπροστά από τα στόπερ, έχοντας περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα.

Η λύση του Άλεφ είναι μία από τις επιλογές που έχει στο μυαλό του ο Ουζουνίδης για τον «αντι-Σιμόες», καθώς εκτιμά πως ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και εκεί. Ωστόσο δεν αποτελεί την μοναδική σκέψη του προπονητή της ΑΕΚ για τη θέση «6».

Στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει η αξιοποίηση στα χαφ και του Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος στόπερ είναι ιδιαίτερα ικανός με την μπάλα στα πόδια και δεν αποκλείεται σε κάποια ματς, να τον δούμε και σε έναν πιο προωθημένο ρόλο. Ειδικά όσο είναι υγιής ο Τσιγκρίνσκι και οι λύσεις για την άμυνα πολλές (Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ