Φιλική νίκη επί του Πλατανιά ο ΟΦΗ, σκόραρε και πάλι ο Νέιρα

Φιλική νίκη επί του Πλατανιά ο ΟΦΗ, σκόραρε και πάλι ο Νέιρα

O 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ βρήκε και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά στο 2-0 επί του Πλατανιά σε φιλική αναμέτρηση. που έγινε στο Γεντί Κουλέ.

Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, ο ΟΦΗ έδωσε την Κυριακή (9/9) φιλικό παιχνίδι ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ την 3η αγωνιστική. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε με σκορ 2-0 του Πλατανιά σε αναμέτρηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ.

Ο Κυριακίδης στο 70’ και ο Νέιρα στο 77’ ήταν οι των ασπρόμαυρων. Το 1-0 έγινε από τον Κυριακίδη με σούτ μέσα απο την περιοχή. Προηγήθηκε σουτ του Σάσι στα σώματα και στην επαναφορά ο Κυριακίδης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οσο για το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, προήλθε όταν από σέντρα του Μπολάκη, ο Νέιρα με καρφωτή κεφαλιά του Νέιρα έκανε το 2-0.

Εξάλλου να σημειωθεί ότι στο 81′ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Πλατέλλα να φεύγει μόνο του, αλλά να κάνει κακό κοντρόλ, με αποτέλεσμα όταν πλασάρει να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Διαιτητές: Κολυτάς, Φραγκιαδάκης, Λιάγκος (Λασιθίου).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (65′ Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46′ Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46′ Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65′ Βουό), Παπαστεριανός (65′ Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82′ Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46′ Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Βουό, Πλατέλλας, Νοικοκυράκης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Νέιρα.

Πλατανιάς: Gottefried (54′ Σικαλιάς), Καραγκούνης (85′ Σμυρλάκης), Corrstman, Bianconi, Πουρτζιτίδης (85′ Παπανικολάου), Mίνγκας, Μajkic (54′ Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75′ Αμαραντίδης), Saado, Nilli (75′ Τσακμάκης), Bουκελάτος (46′ Ποζατζίδης Χαρ.).

Στον πάγκο οι: Παπουτσογιανόπουλος, Σικαλιάς, Ποζατζίδης Χαρης, Lamse, Oues, Κοστίκος, Σμιρλάκης, Αμαραντίδης, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Ποζατζίδης Στ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ