Η ώρα του Λάζαρου

Η ώρα του Λάζαρου

Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που αναμένεται να δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Στο τέλος του (σε πρώτο βαθμό) φτάνει το σήριαλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, 1.5 μήνα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η οποία είχε γίνει στις 23 Ιουλίου!

Την Δευτέρα (10/9), ή το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση που αναμένεται να δικαιώνει τον διεθνή μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων» και όχι την ΑΕΚ.

Η απόφαση θα ισοδυναμεί με φιάσκο για την Ένωση η οποία είχε παρουσιάσει ενώπιον της Επιτροπής μεταχρονολογημένο συμβόλαιο με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το οποίο μάλιστα, δεν κατέθεσε ποτέ στη Super League και δεν έχει καμία ισχύ και αξία. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο είχε την υπογραφή του Λάζαρου με ημερομηνία 27 Αυγούστου 2016 όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Βερόνα αλλά με ημερομηνία 1/7/2018! Το συμβόλαιο μάλιστα, είχε υπογραφή του Αλέξη Δέδε που τον Αύγουστο του 2016 ήταν στην ΑΕΚ αλλά το 2018 ήταν στην ΕΠΟ ως εκτελεστικός γραμματέας.

Θέση υπέρ του ποδοσφαιριστή είχε πάρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, δια του δικηγόρου του Μανόλη Αλαφραγκή, υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί την 1η Ιουλίου 2018 στη Super League, καθώς έχει παρέλθει το οκταήμερο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λοιπόν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, κανονικά και με το νόμο.

Η ΑΕΚ με την προσφυγή της αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες και την επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Η ομάδα του Πειραιά με την προσφυγή της, ζητάει την τιμωρία της ΑΕΚ, με απαγόρευση απόκτησης αλλοδαπών ή γηγενών παικτών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Η απόφαση επρόκειτο να εκδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η εκδίκαση της Επιτροπής αναβλήθηκε λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου ενός εκ των μελών της, του Κώστα Αντιπαριώτη. Τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής είναι ο πρόεδρος Βασίλης Ανδρόνικος και η εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ Κατερίνα Μπαλατσού.

Σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, από όποια ομάδα επιλέξει την οδό της έφεσης κατά της απόφασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ